De ce Merkur Asigurari?

  Spre deosebire de agenţii de asigurãri, care sunt reprezentanţi ai unor asigurãtori, asistentul de broker este reprezentantul     clientului. El are rolul de consultant independent, care cautã şi negociazã cele mai bune soluţii asigurative pentru clienţii sãi.

 

Parteneriatul cu Merkur Asigurari garanteazã:

  • Eficienţã: colaborarea cu noi eliminã din programul clienţilor timpii necesari gestionãrii problemelor legate de asigurãri;
  • Economie: cautam cea mai bunã soluţie existentã pe piaţã, asigurând un raport optim între preţul şi calitatea asigurãrii. În plus, clienţii nu au niciun fel de obligaţii financiare faţã de noi. Implicarea unui broker nu majoreazã costurile de asigurare ci, dimpotrivã, costurile totale se diminueazã de regulã semnificativ datoritã punerii în competiţie a asigurãtorilor;
  • Profesionalism: filozofia noastra este de a anticipa şi aprofunda necesitãţile clienţilor, fiind în permanent contact cu piaţa internã pentru satisfacerea chiar şi a celor mai dificile şi complexe nevoi de asigurare.

Urmãrim o colaborare pe termen lung cu clienţii noştri, fãrã a ne concentra pe rezultate rapide în termeni de cotã de piaţã sau profit imediat.

Oferim expertizã pe toate liniile de asigurare, informaţii de specialitate actualizate şi o echipã care are capacitatea de a oferi servicii de calitate şi de a lua decizii rapide.